Varer der støtter

Varer der støtter

Nu kan du støtte Jægernes Naturfond ved at købe nogle af vores varer.

Køb en bamse og en nøglering

I Besøgscenteret ved Jagtens Hus i Kalø kan du støtte Jægernes Naturfond ved at købe en plyshare og en nøglering. Prisen er samlet 100 kroner.

Du kan også bestille bamsen og nøgleringen til samme pris ved at sende en mail til fonden@jaegerne.dk.

Ønsker du ikke at købe et sæt, er prisen for nøgleringen 25 kroner og for bamsen 75 kroner.

Øl der støtter

Virklund Bryghus

I de senere år er antallet af mindre bryghuse med specialøl øget markant. Et af disse er Virklund Bryghus ved Silkeborg, som Danmarks Jægerforbund har indgået aftale med, således at der ved salget af seks forskellige specialøl bliver doneret to kroner pr. solgt flaske til Jægernes Naturfond.

Du kan vælge mellem seks forskellige specialøl med hver sin unikke smag.

Virklund Bryghus blev etableret i 2005, og startede i 2006 med salget af øl. Nu sælger bryghuset cirka 60.000 flasker om året, plus et stort salg af fadøl, fortæller direktør Claus Tarstrup.

–Jeg boede ti år i Californien, og oplevede et boom i amerikanske mikrobryghuse, og det gav mig ideen, oplyser Claus Tarstrup, som udover sig selv har én fuldtidsansat. Han har ingen intentioner om at bliver større.

Køber man seks kasser á 12 øl, sendes de fragtfrit. Du kan købe øllene fra bryghusets hjemmeside.

Ørbæk Bryggeri - Hunters Choice

Jægernes Naturfond og Ørbæk Bryggeri har skabt en jagtøl, som du kan nyde til din mad, mens du støtter arbejdet med Danmarks vilde dyr.

Øllen hedder Hunters Choice, og er en nøddebrun strong ale med fokus på maltfylden - balanceret med en mild humle. Øllen er skabt med vildtretter for øje, men kan sagtens nydes alene. Og så går en del af overskuddet naturligvis til Jægernes Naturfond.

Øllen kan du finde i Kvickly og Brugsen. Er den ikke på hylden i din lokale forretning, kan du kontakte personalet og spørge til den.

Som et led i lanceringen af øllen er der blevet udviklet nogle vildtopskrifter, som passer godt til den. Se mere her.

Website Design By Vivid in Jacksonville, Florida