Varer der støtter

Varer der støtter

Nu kan du støtte Jægernes Naturfond ved at købe nogle af vores varer.

Undgå plastik i naturen og støt Jægernes Naturfond

Siden 2017 har Land & Fritid haft et grønt alternativ til plastikhaglskålene i de vante patroner på hylderne. De sælger nemlig patronen Greenshot fra deres jagtserie Mike Hammer, som har en 100 % biologisk nedbrydelig haglskål. Og nu er der endnu en årsag til at købe patronerne hos Land & Fritid: De støtter Jægernes Naturfond med 10 øre pr. solgt haglpatron.

Og når du tager ind for at tanke nye patroner, kan du passende tage de afskudte patroner med. For kæden har nemlig opsat containere i deres butikker over hele landet til hylstrene. Her har de indgået en aftale med en dansk virksomhed, der kan skille messingen fra plast- og papdelene, så de kan genanvendes. Noget der tidligere har været et problem, som har medført at mange afskudte patroner har indgået i den almindelige affaldscyklus.

Du kan altså slå en hel del fluer med ét smæk, når du køber patroner i Land & Fritid. Læs mere på deres hjemmeside.

Køb en bamse og en nøglering

I Besøgscenteret ved Jagtens Hus i Kalø kan du støtte Jægernes Naturfond ved at købe en plyshare og en nøglering. Prisen er samlet 100 kroner.

Du kan også bestille bamsen og nøgleringen til samme pris ved at sende en mail til fonden@jaegerne.dk.

Ønsker du ikke at købe et sæt, er prisen for nøgleringen 25 kroner og for bamsen 75 kroner.

Vin der støtter: Haller Vine

I samarbejde med Haller Vine laver Jægernes Naturfond hvert år Årets Jagtvin. Vinen findes i udvlagte forhandlere, så spørg der, hvor du normalt køber vin. Haller Vine større Jægernes Naturfond for hver solgte flaske. Læs mere på Haller Vines hjemmeside.

Website Design By Vivid in Jacksonville, Florida